Såhär hjälper vi dig.

Först kontrollerar och dokumenterar vi skadan på din bil. Vi skickar sedan en kostnadskalkyl och bilder till ditt försäkringsbolag. Efter försäkrings-bolagets godkännande påbörjas reparationen.

 

 

Vi reparerar och justerar plåt-skadorna på bilen. Plastdetaljer repareras i möjligaste mån. Vi försöker i första hand alltid använda begagnade reservdelar. Allt för att du ska spara både tid och pengar samt av miljöhänsyn.

 

 

När skadorna är reparerade lämnas bilen till lackerings-avdelningen. Där maskeras och grundmålas objektet för att slutligen topplackeras. Detta steg kräver en del tid då delarna lackeras i olika lager.

 

 

Nu är det dags för slutkontroll av bilen. Vi gör vår egen kvalitetskontroll samt kontrollerar att allt är utfört enligt den specifikation vi fått godkänd av försäkringsbolaget.

 

 

Vi kontaktar bilens ägare och kommer överens om när bilen ska hämtas. Vi har 1 års garanti på arbete och reservdelar.

Garantier

 

Svensk Bilskadeteknik AB är medlemmar i Motorbranschens Riksförbund och ger därmed alla kunder 1 års garanti på arbete och reservdelar.

 

Läs mer om garantier på: Motorbranschens Riksförbunds webbplats

 

Försäkringsbolag

 

Vi gör jobb för samtliga försäkringsbolag. Här har vi samlat länkar till några av de största försäkringsbolagen. Klicka på företagets namn för att komma till sidan om bilförsäkring.

 

Aktsam
Folksam
If bilförsäkring
Länsförsäkringar
Moderna Försäkringar
Trygg-Hansa
Volvia

Kontakta oss så hjälper vi dig med din bilreparation